Duivenpad 11
3055VE
ROTTERDAM
tel. 010-4183508

De ploeg van Toon Wolters won uit bij rode lantaarndrager VV Hillegersberg. Na de zeperd vorige week tegen Neptunus werd er nu wel gewonnen waardoor men weer de aansluiting bij de middengroep heeft gevonden.

Na een half uur schoot Cronie buiten het bereik van de keeper op de paal.
Met een gelijke stand bereikten de ploegen het rustsignaal terwijl de Schiedammers al ruim voor hadden moeten staan.

Een kwartier na rust kwam Cronie na een steekbal van Pattinama alleen voor de keeper en schoot beheerst de 0-1 onder de keeper door. HBSS ging door en zag eerst Randy Evora uit een corner van Adnane el Tarrahi tegen de paal koppen. Maar vanuit de scrimmage schoot Cronie zijn tweede van de middag binnen. Tot aan de 80ste minuut gebeurde er niets noemenswaardig en opeens lag uit het niets door een kopbal de 1-2 achter soevereine keeper Steven Lugtmeijer. Hillegersberg gooide alles op de lange bal maar onder leiding van Antony Bentem en Leroy van Buren hield HBSS stand waardoor men de meer dan verdiende overwinning binnen haalde . Vervelend was de korte invalbeurt van debutant Ilias Andrade uit de onder 19 voor de niet fitte Stefano Goncalves die het op karakter nog 75 minuten volhield . Na 3 minuten werd hij bij een dieptepass getorpedeerd door de doelman van de thuisploeg. Waardoor de debutant uitviel en naar het ziekenhuis moest worden vervoerd voor nader onderzoek.