Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Contributie 2022-2023

Contributie 2022-2023

Contributiebedragen seizoen 2022/2023

 

Soort lid - Leeftijd

Jaarbedrag

Veldvoetbal – Minipupillen

€ 85,-

Veldvoetbal – Pupillen

€ 135,-

Veldvoetbal – Junioren

€ 185,-

Veldvoetbal – Senioren

€ 235,- *

Teamcontributie (Zaal en 7 x 7 veld)

€ 1.500,-

Rustend lid

€ 60,-

 

* Indien je naast 'Veldvoetbal - Senioren' ook lid bent van een Zaalteam of 7x7 Veldteam, wordt een korting van € 100,- toegepast en is de contributie Veldvoetbal - Senioren dus € 135,- per seizoen.

 

Contributieinning

Voor de inning van jouw contributie werkt HBSS samen met NIKKI. Je ontvangt van NIKKI een e-mail van NIKKI met daarin een iDeal-betaallink om de contributie te voldoen. In de email die je ontvangt kan je ervoor kiezen om de contributie in één keer te voldoen of in acht maandelijkse termijnen.

 

Bij de betaling van contributie in maandelijkse termijnen worden administratiekosten in rekening gebracht. Deze administratiekosten bedragen 10% van de contributie, met een maximum van € 19,- per seizoen. Als je ervoor kiest om in termijnen te betalen ontvang je iedere maand een nieuwe e-mail voorzien van een iDEAL-betaallink om de betaling te vergemakkelijken voor de daaropvolgende termijnen.

 

In het geval je een maand na je aanmelding nog geen email van NIKKI hebt gehad, verzoeken wij je een e-mail te sturen naar hbss@nikki.nl. Stuur in deze e-mail altijd jouw juiste persoonsgegevens (naam lid, postadres, e-mailadres en telefoonnummer) mee en laat in de e-mail altijd duidelijk weten van welke vereniging je lid bent, omdat NIKKI van meerdere sportvereniging de inning van contributiegelden verzorgt.

 

Team contributie

Voor zaalteams en 7x7 veldteams (dames en heren) is afgesproken om te werken met een contributie per team. De aanvoerder ontvangt de e-mail met de iDeal-betaallink voor de volledige teamcontributie. Ook deze teamcontributie kan in één keer of in acht maandelijkse termijnen worden betaald.

 

Vergoedingen via derden

Wanneer je gebruik maakt van een (gemeentelijke) vergoeding (bijvoorbeeld het JeugdSportfonds) om de contributie te voldoen, dien je deze zelf aan te vragen. Neem tijdig contact op met jouw mediator of desbetreffende persoon om dit in werking te stellen. In het geval je gebruik maakt van een vergoeding dien je tevens NIKKI hiervan op de hoogte te stellen.

 

Vaste afspraken

Met het bestuur van HBSS zijn een aantal vaste afspraken gemaakt die NIKKI en het bestuur zullen volgen gedurende het seizoen:

  • Indien wenselijk kunt u, op verzoek, rechtstreeks betalen op het bankrekeningnummer van NIKKI, informeer hiernaar per e-mail op hbss@nikki.nl
  • De gehele communicatie betreffende de inning van onze contributiegelden ligt in handen van NIKKI, al uw vragen en verzoeken omtrent de contributiebetaling kunt u per e-mail aan hen voorleggen.
  • NIKKI heeft toestemming van de vereniging om bij uitblijven van betalingen een incassobureau in te schakelen, natuurlijk gaan wij als bestuur en NIKKI als onze partner ervan uit dat dit niet nodig zal zijn.

NIKKI gaat samen met ons voor goud, dus laten we dan ook één van de belangrijkste pijlers van onze club met elkaar bewaken. De contributie is een belangrijk onderdeel voor het bestaan van de club.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!