Lid worden/opzeggen - ssv HBSS

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Lid worden/opzeggen

Lid worden/opzeggen

U wilt lid worden van ssv HBSS?

Als u lid wilt worden van ssv HBSS, en u heeft de afgelopen 3 jaar niet ingeschreven gestaan als spelend lid bij een andere voetbalvereniging, dan hoeft u alleen het aanmeldingsformulier via onze website in te vullen. Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met  jeugdcommissie@hbss.nl (voor jeugdspelers) of met senioren@hbss.nl (voor senioren).

Indien u de afgelopen drie jaar wel ingeschreven hebt gestaan als spelend lid bij een andere vereniging dan moet u worden overgeschreven van uw oude vereniging naar onze vereniging. Tegenwoordig gebeurt dit allemaal digitaal. Dit houdt in dat u uiterlijk 15 juni bij ons een ingevuld aanmeldingsformulier moet indienen. Wij zorgen er dan voor dat uw oude club en de KNVB op de hoogte worden gesteld van de overschrijving. Als u aan uw verplichtingen richting de oude vereniging heeft voldaan, dan zal u uiterlijk per 1 juli naar ssv HBSS worden overgeschreven. Wilt u worden overgeschreven naar ssv HBSS dan hoeft u hiervoor alleen het aanmeldingsformulier via onze website in te vullen. Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met jeugdcommissie@hbss.nl (voor jeugdspelers) of met senioren@hbss.nl (voor senioren).

U wilt uw lidmaatschap opzeggen

Het opzeggen van het lidmaatschap dient voor 30 juni van het lopende seizoen te gebeuren. Opzeggen na deze datum heeft tot gevolg dat de contributie nog 1 jaar doorloopt o.a. door het niet op tijd kunnen afmelden bij de KNVB. Wanneer u in de loop van het seizoen u lidmaatschap opzegt, bent u volgens de statuten, nog contributie verschuldigd tot het einde van dat seizoen, dus tot 30 juni.

U dient uw opzegging te mailen aan de ledenadministratie van ssv HBSS (ledenadministratie@hbss.nl). Indien er sprake is van een contributieachterstand, nog niet terug gegeven kleding of andere vorderingen, kan dit tot blokkade leiden.

U wilt bij een andere voetbalclub gaan voetballen

Als u wilt gaan voetballen bij een andere voetbalclub dan dient u een overschrijving aan te vragen. Neemt u hiervoor contact op met uw nieuwe vereniging (uiterlijk15 juni). Uw nieuwe vereniging zal ons en de KNVB op de hoogte stellen van de overschrijving. Als er sprake is van een contributieachterstand, nog niet teruggegeven kleding of andere vorderingen, kan dit tot blokkade leiden.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!