Trimpad 14
3118JJ
SCHIEDAM
tel. 010-4706678

Twee gepromoveerde ploegen die beiden vanuit de derde klasse hun geluk aan het beproeven zijn in de tweede klasse D, mooi weer en een goede leidsman. Mooie ingrediënten voor een onderonsje tussen thuisploeg HBSS en het Westlandse SC Monster .
Aftastend was het begin hoewel beide teams van plan waren direct volle bak te gaan. Echte kansen waren er niet in dat begin maar aan het einde van het eerste bedrijf kon de conclusie getrokken worden dat HBSS verzuimd had op voorsprong te komen. Tegen een kans van Monster met een puike redding van Steven Lugtmeier stonden voor de thuisploeg op zijn minst goede kansen voor Leroy van Bueren en Zakaria Amrani . Zover kwam het niet en het venijn bleek direct na de thee te liggen. In minuut 46 , eigenlijk al na 33 tellen , lag de bal achter Lugtmeier na een snelle omschakeling door de gasten. Direct uit de aftrap schoot Jordao Pattinama de ploegen weer op gelijke hoogte door een afgevallen bal beheerst , weliswaar via de dwarsligger , binnen te schieten. De tweede helft was vermakelijk maar wel wat minder van niveau. Monster kwam echter weer op voorsprong , een klein kwartier voor tijd , door wederom een snelle uitval die goed afgerond werd door de linker vleugel aanvaller. Tien minuten voor tijd nam Zakaria Amrani een vrije trap slim en legde de bal terug op de zestien waar Jordao Pattinama binnen kon schiet . Het schot was niet best en geladen maar was de Westlandse doelman wel te machtig om klem te houden waardoor de mee opgekomen Anthony Bentem koel af kon ronden en daarmee de gelijkmaker binnen werkte. Een 2-2 stand was daarmee direct als eindstand bereikt en beiden ploegen blijven daarmee in de middenmoot vertoeven van deze afdeling waar waarschijnlijk iedereen wel van iedereen kan winnen. Volgende week de uit wedstrijd tegen Oliveo dat vandaag een zware tegenstander vond in het Delftse DHC