Hazelaarweg 40
3053PM
ROTTERDAM
tel. 010-4224588

Het was mistroostig weer met alleen maar regen. Eigenlijk gaf de wedstrijd een zelfde beeld....er viel voor de toeschouwers weinig te genieten. Na een kwartier kwam HBSS'er Ronald Anthony alleen voor de keeper maar werd zijn schot gekeerd. In de 38ste minuut schoot Neptunus Schiebroek  na een corner de 1-0 binnen bij de 17 jarige keeper Reza Tompour.  Dat waren de enige noemenswaardigheden van de 1ste helft.
Het eerste kwartier van de 2e helft was de beste fase van de Schiedammers. Met gevaarlijke schoten van Batuhan Saglam waarvan eentje op de lat. Maar het lukte niet om de gelijkmaker te fabriceren. Sterker nog tien minuten voor tijd maakte de thuisploeg zelfs de 2-0 uit een makkelijk gegeven strafschop. HBSS staat inmiddels op de 10e positie. De vele geblesseerden eisen hun tol bij de ploeg van Toon Wolters. Die vooraf nog zo gewaarschuwd had om het op de laatste plaats staande Neptunus Schiebroek niet te onderschatten. Volgende week tegen Hilligersberg zullen echt de punten binnengehaald moeten worden om niet met een heel negatief gevoel de winterstop in te gaan.