Trimpad 14
3118JJ
SCHIEDAM
tel. 010-4706678

De ploeg van trainer Toon Wolters had met een overwinning hele goede zaken kunnen doen. Maar het doelpunt van Kevin Santos was door het missen van de vele kansen niet genoeg voor de overwinning. Tegen het hogergeplaatste Westlandia bleef het op een 1-1 gelijkspel steken

In de eerste helft hadden de bezoekers het eerste half uur een miniem veldoverwicht. Keeper Elton Evora moest twee keer met prima ingrepen handelend optreden om een achterstand te voorkomen.
In de 37ste minuut bediende de sterk spelende Batuhan Saglam met een dieptebal Kevin Santos in de ruimte. De snelle ranke speler wist met een schot in de linkerhoek de keeper op het verkeerde been te zetten (1-0).
Met die stand werd het rustsignaal bereikt.
In de tweede helft gooide de thuisploeg nog meer de schroom van zich af.
Naigy Klepke zette in de 50ste minuut Jordao Pattinama alleen voor de keeper. Normaal gesproken weet de middenvelder wel raad met zulke buitenkansjes maar hij wist de keeper dit keer van dichtbij niet te passeren. En daarna lag nog geen vijf minuten later door een misverstand in de verdediging bij HBSS de 1-1 opeens in het net.
HBSS herstelde zich onder meer onder leiding van Batuhan Saglam snel van deze teleurstelling. De rechtspoot zag even later zijn voorzet door Shay van Liempd naast gekopt worden en kort  daarna moest de keeper van de bezoekers zijn schot uit de bovenhoek stompen
Halverwege de tweede helft schoot Anthony Bentem met links een bal net over het doel en niet veel later werd een voorzet van weer Batuhan Saglam door Naigy Klepke met een halve volley in het zijnet geschoten.
HBSS bleef de aanval zoeken op zoek naar de verdiende overwinning.
Tien minuten voor tijd redde de Westlandia keeper met een reflex op een schot van Batuhan Saglam, de door Siebren Hoekstra ingeschoten rebound werd een meter voor de doellijn geblokt en daarna schoot Jordao Pattinama  over.
Ondanks dat tot de laatste minuut gestreden werd voor de overwinning kwam deze er helaas niet.