De Hoge Bomen 4
2671NZ
NAALDWIJK
tel. 0174-626638

Door een viertal blessures begon HBSS met een gewijzigde basisploeg aan de start. Al in de 4e minuut werd naief verdedigen afgestraft waardoor de ploeg van Toon Wolters tegen een 1-0 achterstand aankeek. De bezoekers rechtten echter onder soms erbarmelijke weersomstandigheden hun rug en creeerden kans op kans. Maar een kopbal gijg net naast van Berkan Bayraktar, een schot van Junior Albertus werd van de lijn gehaald en een redding vd keeper op weer een kopbal van Bayraktar leverde niet de verdiende gelijkmaker op.  Erger nog: uit het niets viel de 2-0 nadat een bal via het natte veld doorschoot. Leroy van Bueren maakte vrij snel daarna uit een corner van Adnane el Tarrahi  de 2-1. De Schiedammers gingen verder met het goede spel. Maar de warrig leidende scheidsrechter besloot een handsbal van een aanvaller van Westlandia die daarna op de hand van Anthony Bentem terecht kwam om te zetten in een stafschop voor de thuisploeg. Keeper Steven Lugtmeijer voorkwam met een geslaagde save een grotere onterechte achterstand. Het laatste kwartier waren de bezoekers nog dichtbij de gelijkmaker maar een schot van Obrean Cronie ging net naast en Berkan Bayraktar kopte alleen voor de keeper naast. Waar het qua kansenverhouding bij de rust 3-7 stond gaf het scorebord met 2-1 een hele onwerkelijke stand aan.
Na de rust werd het in de competitie op de 5e plaats staande Westlandia opnieuw teruggedrongen. Maar HBSS was wel gevaarlijk maar de echt grote kansen bleven tot de laatste twintig minuten van de wedstrijd uit totdat Cronie binnen het strafschopgebied werd neergehaald. Een terechte strafschop die door aanvoerder Bayraktar echter niet benut werd. Zou HBSS weer met lege handen achterblijven? Maar gelukkig was daar de ingevallen Ronald Antony die met een perfecte voorzet vanaf rechts Leroy van Buren bereikte die knap met links binnen schoot in de 90ste minuut. Door verschillende blessuregevallen bij de thuisploeg leek er minimaal 10 minuten bij te komen en dus dirigeerde Wolters zijn ploeg naar voren om de vetdiende overwinning binnen te halen. Tot afgrijzen van iedereen die de Schiedammers een warm hart toedroegen werd er echter al na 4 extra minuten afgefloten
In deze wedstrijd kreeg HBSS veel te weinig maar  als de ploeg de strijdlust en het spelniveau van deze wedstrijd elke week op de mat weet te leggen moet dat de weg naar boven opleveren.