Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 1 04

Langeweg 18
3262LE
OUD-BEIJERLAND
tel. 0186-614545

Vandaag speelde de brigade van Toon Wolters de eerste bekerwedstrijd uit bij eersteklasser SHO.

De Oud Beijerlanders eindigden afgelopen seizoen als 5e in de 1ste klasse. Een geduchte tegenstander dus voor de kersverse Schiedamse tweede klasser.

Daarnaast trainen de Oud-Beijerlanders drie keer per week en speelden de oranjehemden met vier niet volledig fitte spelers. Kortom conditioneel zou het sowieso zwaar worden. De eerste 35 minuten was er voor HBSS niet zo veel aan de hand. SHO had wel het meeste balbezit maar dat leverde niets op. Een snelle omschakeling tien minuten voor de rust en de 1-0 lag dan toch achter doelman Elton Evora. De tweede helft bracht weinig verschil. SHO bleef de overhand houden en zij profiteerden in korte tijd van slordig balverlies en onachtzaamheid bij de bezoekers en een 4-0 tussenstand was het resultaat. Ronald Anthony bracht nog de verdiende tegentreffer op het bord waardoor de eindstand met 4-1 bereikt werd. Toch was Wolters, die de bekercompetitie als een verlengde oefenreeks ziet,  na afloop niet ontevreden  met het vertoonde spel van zijn ploeg. Conditioneel is er nog met verschillende van blessures terugkomende spelers en ook ontbrekende spelers nog wat werk aan de winkel.  Maar dat was ingecalculeerd