Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportcomplex Guldeland

Geervliet – Uit bij GHVV’13 is de brigade van trainer Toon Wolters tegen een onverdiend verlies aangelopen. De bezoekers zagen in de 3e minuut een goal van Berkan Bayraktar om discutabele redenen afgekeurd worden. In de 14e minuut kwamen de Schiedammers na een assist van Naigy Klepke via Marruchen Zimmerman op een 0-1 voorsprong.

De rest van de 1ste helft waren de bezoekers de bovenliggende partij. Maar de thuisclub had in hun keeper de grote uitblinker. Hij wist een drietal grote kansen onschadelijk te maken. De tweede helft ging de thuisploeg iets meer drukken maar HBSS kwam totaal niet in de problemen. Het wachten bleef op de tweede treffer met nog een drietal grote kansen maar weer bleek de keeper een sta in de weg. Maar bij de eerste de beste kans voor de thuisploeg uit een corner viel de 1-1.

Met nog 25 minuten te spelen werd het duel wat gelijkwaardiger maar de oranjehemden leken toch aan het langste eind te trekken totdat acht minuten voor tijd bij de tweede grote kans de thuisploeg zwaar tegen de verhouding in op voorsprong kwam. Na het fluitsignaal van de scheidsrechter keken de spelers en staf elkaar vol ongeloof aan. Waar qua kansenverhouding een 2-6 uitslag reëel was volgde er een smadelijk en vooral onnodig verlies.