Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kledingpakketten

Kledingpakketten

Beste HBSS’er,

Na een lange en intensieve voorbereiding kunnen we nu eindelijk met trots ons kledingplan bij je bekend maken. In samenwerking met onze nieuwe leverancier Macron- Teamwearforall hebben we mooie afspraken gemaakt waarbij de door ons zo vurig gewenste uniformiteit bij en rond wedstrijden en trainingen bereikt wordt. Er is toch niets mooier dan dat we er op trainingen en rond wedstrijden allemaal hetzelfde bij lopen!

Kledingplan
Zoals je in bijgaande flyer kunt lezen, krijg je het tenue gratis van HBSS/Macron en kan je nu de diverse aanvullende (zeer voordelige) pakketten en losse artikelen bijbestellen, nu dus met een mooie HBSS club-korting. Deze introductie actie geldt nog dit jaar en daarom zijn er verschillende momenten voor jullie ingepland om dit te regelen. Wij willen straks graag de competities hervatten waarbij een ieder op trainingen en bij wedstrijden uniform gekleed gaat. 

Gratis tenue
In de komende weken worden de tenues met sponsoring uitgeleverd, conform de door jou eerder opgegeven maten. Hiermee heb je dus vóór je eerstvolgende competitie wedstrijd (eerste na de winterstop) je nieuwe tenue ter beschikking. Ook het door jou gekozen pakket wordt dan gelijk meegeleverd. Mocht je nog extra bedrukkingen op je kleding willen hebben in de vorm van een nummertje of een initiaal dan is dit bij de order aan te geven. We hebben met de leverancier de afspraak gemaakt dat ook dit zeer scherp geprijsd zal zijn waarbij een nummertje of je initiaal maximaal €2,50 per opdruk zal kosten.

Aanvullende pakketten
De pakketten kan je bestellen door een mail te sturen aan kleding@hbss.nl met je gewenste pakket en/of artikelen. Als je volledig duidelijk aangeeft wat je wensen zijn en al je gegevens achterlaat dan zal er snel contact met je opgenomen worden en wordt de bestelling in behandeling genomen worden.  Ook zijn er een aantal momenten dat je op de club langs kunt komen om de bestelling daar af te ronden. Hierbij is dan ook de mogelijkheid de kleding en verdere artikelen te zien. 


Kledingpakket_1.jpg Kledingpakket_2.jpg Kledingpakket_3.jpg Kledingpakket_4.jpg Kledingpakket_Maten.jpg


Zodra de bestelling en betaling (contant of middels een overboeking) door ons is ontvangen, ontvang je van ons hiervan bevestiging en een kwitantie. Je krijgt hierna bericht wanneer je jouw bestelling bij HBSS kan ophalen.                            

Mogelijke dagen dit op de club te regelen zijn ;

* Woensdag 22/12.  Van 1830u tot 2000u
* Donderdag 23/12.  Van 1500 tot 1630u
* Woensdag 29/12.  Van 1830u tot 2000u.        

Stuur dus zo spoedig mogelijk je mail naar kleding@hbss.nl of kom langs op één van de genoemde momenten en profiteer van deze mooie aanbieding waardoor we als club een mooie nieuwe stap zetten in de groei die we met zijn allen doormaken !

Op naar een mooi en goed gekleed 2022 !

Bestuur HBSS &
Macron -TeamwearforallKledingpakket_1.jpg

Kledingpakket_2.jpg

Kledingpakket_3.jpg

Kledingpakket_4.jpg

Kledingpakket_Maten.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!