Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Contributie

Contributie

Contributiebedragen

Soort lid

Leeftijd

Jaarcontributie

Veldvoetbal

5 jaar en jonger

€ 50,-

Veldvoetbal

6 en 7 jaar

€ 70,-

Veldvoetbal

8 en 9 jaar

€ 90,-

Veldvoetbal

10 en 11 jaar

€ 110,-

Veldvoetbal

12 en 13 jaar

€ 130,-

Veldvoetbal

14 en 15 jaar

€ 150,-

Veldvoetbal

16 en 17 jaar

€ 170,-

Veldvoetbal

18 jaar

€ 190,-

Veldvoetbal

19 jaar en ouder

€ 210.-

Zaalteam-contributie

19 jaar en ouder

€ 1.500,- per team

Actief in Veld + Zaal

19 jaar en ouder

€ 100,- korting op de veldcontributie

Oproepkracht

19 jaar en ouder

€ 105,-

Rustend lid

Alle leeftijden

€ 60,-
Nikki.jpg

 

Contributieinning 

Het bestuur van HBSS heeft besloten om te professionaliseren en met de inning van de contributiegelden een samenwerking aan te gaan met NIKKI. De contributiegelden worden vanaf heden niet meer via automatische incasso van jouw rekening geïncasseerd door HBSS. 

Voor de inning van de contributie ontvang je een e-mail van NIKKI met daarin een iDeal-betaallink om de contributie te voldoen. In de email die je ontvangt kan je ervoor kiezen om de contributie in één keer te voldoen of in acht maandelijkse termijnen. 

Bij de betaling van contributie in maandelijkse termijnen worden administratiekosten in rekening gebracht. Deze administratiekosten bedragen 10% van de contributie, met een maximum van € 19,- per seizoen. Als je ervoor kiest om in termijnen te betalen ontvang je iedere maand een nieuwe e-mail voorzien van een iDEAL-betaallink om de betaling te vergemakkelijken voor de daaropvolgende termijnen. 

In het  geval je een maand na je aanmelding nog geen email van NIKKI hebt gehad, verzoeken wij je een e-mail te sturen naar hbss@nikki.nl. Stuur in deze e-mail altijd jouw juiste persoonsgegevens (naam lid, postadres, e-mailadres en telefoonnummer) mee en laat in de e-mail altijd duidelijk weten van welke vereniging je lid bent, omdat NIKKI van meerdere sportvereniging de inning van contributiegelden verzorgt. 

Zaalteam contributie 

Voor de zaalteams is afgesproken om te werken met een contributie per team. De aanvoerder ontvangt de e-mail met de iDeal-betaallink voor de volledige teamcontributie. Ook deze teamcontributie kan in één keer  of in acht maandelijkse termijnen worden betaald. 

Vergoedingen via derden 

Wanneer je gebruik maakt van een (gemeentelijke) vergoeding (bijvoorbeeld het JeugdSportfonds) om de contributie te voldoen, dien je deze zelf aan te vragen. Neem tijdig contact op met jouw mediator of desbetreffende persoon om dit in werking te stellen. In het geval je gebruik maakt van een vergoeding dien je tevens NIKKI hiervan op de hoogte te stellen. 

Coronacompensatie seizoen 2021/2022 

Als bestuur zijn wij al onze leden heel erg dankbaar dat ondanks de beperkte mogelijkheden om te voetballen de afgelopen periode, de contributie toch is betaald. Vooral voor de voetballende senioren en veteranen (zowel veld als zaal) waren de mogelijkheden om te voetballen zeer beperkt. Dat toch door iedereen de contributie is betaald, heeft ervoor gezorgd dat HBSS deze moeilijk periode goed heeft doorstaan. 

Als dank en ter compensatie ontvangen alle senioren en veteranen veld- en zaalteams een kantinepas met € 250,- tegoed om te besteden in de kantine van HBSS. 

Let op! 

Met het bestuur zijn een aantal vaste afspraken gemaakt die NIKKI en het bestuur zullen volgen gedurende het seizoen: 

  • Indien wenselijk kunt u, op verzoek, rechtstreeks betalen op het bankrekeningnummer van NIKKI, informeer hiernaar per e-mail op hbss@nikki.nl 
  • De gehele communicatie betreffende de inning van onze contributiegelden ligt in handen van NIKKI, al uw vragen en verzoeken omtrent de contributiebetaling kunt u per e-mail aan hen voorleggen. 
  • NIKKI heeft toestemming van de vereniging om bij uitblijven van betalingen een incassobureau in te schakelen, natuurlijk gaan wij als bestuur en NIKKI als onze partner ervan uit dat dit niet nodig zal zijn. 

NIKKI gaat samen met ons  voor goud, dus laten we dan ook één van de belangrijkste pijlers van onze club met elkaar bewaken. De contributie is een belangrijk onderdeel voor het bestaan van de club. 

Bedankt voor jouw medewerking en heel veel plezier tijdens het nieuwe seizoen 2021 – 2022. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!