Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 2 20

Trimpad 14
3118JJ
SCHIEDAM
tel. 010-4706678

Uitgespeeld voor de beker en dus oefenen tegen de koploper van dat moment in diezelfde beker competitie poule, dat was het lot van HBSS afgelopen zaterdag. Na twee smadelijke verlies partijen tegen achtereenvolgend Oud Beijerland en Graaf Willem VAC kon de brigade de punten nog enigszins op de spreekwoordelijke i zetten alvorens volgende week de competitie aanvangt tegen VFC.
De eerste helft was gezapig, over en weer wat speldenprikken waarbij de beste kansen aan Marruchen ZImmerman niet besteed waren. Ook KMD gaf niet thuis en liet geenszins zien dat het intenties had de volgende beker ronde te behalen. Met een doelpuntloze remise werd dan ook de rust bereikt.
In de tweede helft duurde het ook nog even voordat HBSS het vuur in het spel zette maar toen had de ploeg na ongeveer een uur spelen, aangewakkerd door invallers Dickie Tijdeman en Batuhan Saglam, slechts 10 minuten nodig de bakens goed en duidelijk te verzetten. Saglam met het hoofd, assist aanvoerder Bayraktar, en Tijdeman na een mooie aanval (video) opgezet door de dreigend spelende Murat Gök zorgden voor de 2-0 voorsprong. Hierna nog een identieke aanval die alert binnengelopen werd door Leroy van Bueren hetgeen de geruststellende 3-0 voorsprong bracht. KMD deed nog iets terug en kwam op 3-1 hetgeen slechts voor de statistieken was want Toon Wolters’ ploeg kwam geen moment meer in gevaar en sloot hiermee de beker fase dit toch nog met een redelijk gevoel af.