Mannen KNVB beker Amateurs 1e ronde Groep 1 Groep 1

Trimpad 14
3118JJ
SCHIEDAM
tel. 010-4706678

Een lekker oktober zonnetje keek vanaf een blauwe hemel meer op sportpark Harga alwaar HBSS voor de tweede beker ronde aantrad tegen ook derdeklasser Soccer Boys uit Bleiswijk. De oranje hemden traden deze middag aan zonder de routine van captain Bayraktar ,  Mellah , van Bueren en Zimmerman en miste ook de pijlsnelle Santos maar juist nu bleek Dus dat de selectie breed genoeg is om dergelijk gemis op te vangen. De gehele eerste helft waren er veel kansen en voornamelijk Meijnckens had het vizier daarbij niet op scherp . De snelle 1-0 was van Bontes die een assist van Cronie leep over de doelman heen tipte. Pas in het laatste fluitsignaal voor rust lukte het Meijnckens toch te scoren , een schot van Klepke werd door de doelman niet goed verwerkt en de terugvallende bal werd alert  binnen gekopt. Na rust eenzelfde beeld en HBSS verruimde de score halverwege het tweede bedrijf , Cronie kapte zichzelf vrij hoek zestien meter waarna hij de bal fantastisch achter de sluitpost van Soccer Boys in de verste hoek krulde . In de slotminuten nog twee doelpunten. Een defensief slippertje luidde de 3-1 in waarna Yabasun in de laatste speelminuut een voorzet van Vilhena beheerst in het vijandelijke doel volleyde. Direct bij het bereiken van de negentigste minuut floot de prima leidende scheidsrechter Meijvogel af waarmee HBSS zich overtuigend plaatst voor de derde ronde en de goede lijn in de competitie voortzet. Komende week de uit wedstrijd in Spijkenisse bij SC Botlek waarna de maand november gestart wordt met twee lastige waterweg derby’s tegen achtereenvolgens Deltasport en DVO’32 , beiden thuis.