Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

HBSS kruipt richting pole

HBSS kruipt richting pole

HBSS 1

2 - 0

Deltasport 1

Competitie

3e klasse D

Datum

5 november 2022 14:30

Scheidsrechter

A. Essaghir

Accommodatie

Sportpark Harga
Trimpad 14
3118JJ
SCHIEDAM
tel. 010-4706678

Met de kraker volgende week tegen koploper DVO’32 in het verschiet pepte trainer Toon Wolters zijn manschappen vandaag op richting die finale. “En om een finale te spelen , moet je eerst de halve finale winnen. En die spelen we vandaag tegen SV Deltasport”

Gevleugelde woorden die de Oranje Harga brigade goed ter ore nam. Op een enkele speldenprik na had HBSS de gehele wedstrijd een stevig overwicht. Waar voor aanvang pupil van de week Ashraf ook twee keer nodig had het net te vinden had HBSS het vizier niet op scherp.

F6C2FE71-7365-43EE-B29F-1D3D7A1BFAB4.jpeg

Vriend en vijand verbaasden zich over de schamele 0-0 als ruststand, iets waar zeker de Vlaardingers niet over mochten klagen . Na de thee ging HBSS door op dezelfde voet en toch wel geduldig wachtte de ploeg volwassen op de voorsprong . Nadat hij in de eerste helft enkele keren ongelukkig was in de afwerking trof Obrean Cronie 6 minuten de hervatting eindelijk doel . De bevrijdende voorsprong was daar en de 1-0 werd gedecideerd vastgehouden. Zonder de geschorsten routiniers Bayraktar en Zimmerman toonde Wolters’ team zich breder en evenwichtiger als voorgaande jaren. Ramos, Edmilson Santos en Bontes losten Cronie , Meijnckens en Belghar af maar de

Schiedammers hielden gewoon het betere van het spel. De stand kwam enkele minuten voor tijd ook op papier beter tot uitdrukking toen Klepke de bal sluw achter de Deltasport doelman schoot. Een verdiende en meer dan overtuigende zege die HBSS een goede opstap geeft richting Wolters’ finale , volgende week thuis tegen DVO’32 , wederom een waterweg - derby. De winnaar van die wedstrijd gaat de week erna hoogstwaarschijnlijk een gooi doen naar de eerste periode in deze leuke en competitieve afdeling . 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!