Coosenhoekstraat 26 A
3237AE
VIERPOLDERS
tel. 0181-414644

Een niet al te best grasveld dat vorig seizoen ook al een hindernis was , bracht HBSS ditmaal niet van zijn stuk. Vierpolders was de competitie beter gestart dan HBSS en was dus op voorhand een lastig te nemen horde. Echter is HBSS versterkt dit seizoen en de ploeg laat er , na de jammerlijke misstap in Oostvoorne , geen misverstand over bestaan wat de amibities zijn. Al heel snel bracht Klepke zijn ploeg met bekeken bal bij de tweede paal op voorsprong waarna Joel Meijnckens de 0-2 op het bord zette. Nog voor rust joeg Faisel Mellah  , net als vorige week , in het kruis waarmee een ruime 0-3 als ruststand werd bestempeld . Direct na rust , welgeteld 29 seconden , werd de pijlsnelle Meijnckens vanaf eigen helft gelanceerd en tekende hij met zijn tw ede doelpunt voor de 0-4 voorsprong. Het slotakkoord was halverwege de tweede helft voor Mellah . De sierlijke en hardwerkende middenvelder heeft dit seizoen een patent op mooie doelpunten want vanaf een meter of 30 lobte hij de bal met een fluwelen touch over de verbouwereerde doelman. Eind uitslag derhalve 0-5 waarmee een zeer terechte en afgetekende zege kan worden genoteerd. Volgende week thuis tegen huidig hekkensluiter OHVV zal team Wolters de voeten verder moeten laten spreken en het thuispubliek vermaken. Als ook die potjes gewonnen worden zou dit zomaar eens  hèt seizoen kunnen worden.