VDL zet met overtuigende zege streep door kampioensfeest HBSS - ssv HBSS

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

VDL zet met overtuigende zege streep door kampioensfeest HBSS

VDL zet met overtuigende zege streep door kampioensfeest HBSS

HBSS 1

1 - 4

VDL 1

Competitie

3e klasse D

Datum

29 april 2023 14:30

Scheidsrechter

H.J.A. van der Maat

Accommodatie

Sportpark Harga
Trimpad 14
3118JJ
SCHIEDAM
tel. 010-4706678

Het is HBSS wederom niet gelukt om het kampioenschap in 3D veilig te stellen. Waar de ploeg van oefenmeester Toon Wolters verleden week in de slotseconde met 2-1 onderuitging tegen concurrent meeuwenplaat, was vanmiddag VDL Maassluis met 1-4 te sterk op sportpark Harga.

In het duel, dat een 1-2 ruststand kende, tekenden Tygo Suisse, Joey van Eijk en Senna Penning (2) voor de treffer van VDL. Berkan Bayraktar wist namens HBSS tussendoor de 1-1 nog te maken.

Door de nederlaag moet HBSS nu tot 13 mei wachten. Dan treft HBSS nummer drie Victoria’04 in Vlaardingen. VDL is door de zege de nummer 12 van de derde klasse D. Met nog drie wedstrijden te gaan bedraagt de achterstand op de nacompetitieplaatsen zes punten.

HBSS Concurrent meeuwenplaat behaalde op Thurlede tegen Excelsior’20 wel de benodigde Drie punten (1-2) waardoor de champagne op Harga in de fles bleef.

Over twee weken is de volgende kans om het benodigde punt binnen te sprokkelen. Dan is Victoria’04 in de Broekpolder de tegenstander.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!