Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 2 19

Henk van Riessenlaan 2 -6
2626AB
DELFT
tel. 015-2613370

Na de enigszins tegen tegenvallende puntendeling vorige week in eigen huis heeft HBSS zaterdag zich goed gerevancheerd tegen SEP - Delft. Op een moeilijk bespeelbaar grasveld kwam de ploeg van Wolters geen enkel moment in gevaar en was de enige kanttekening dat de ploeg verzuimde de score verder liet oplopen dan de uiteindelijke 0-3 die na exact 90 minuten spelen op het scorebord stond.
Een snelle aanval over links , opgezet door Santos en Zimmerman, gaf captain Berkan Bayraktar een niet te missen kans om na een klein kwartier de score te openen. Niet veel later bracht Bekaroe zijn ploeg , met een ziedend de schot onderkant lat , op een fantastische wijze op een grotere voorsprong. Het duurde tot ver na rust tot de mee opgekomen Leroy van Bueren de zwaar verdiende 0-3 binnen tikte waarmee ook de eindstand werd bereikt.  Door de winst van KMD op
Lugdunum heeft HBSS op het moment wel de beste papieren voor het bereiken van de volgende ronde maar alles zal afhangen van de eind scores in de komende wedstrijden waarbij KMD en HBSS beiden moeten winnen voor poule winst en HBSS hierbij een positieve marge van 2 doelpunten ten opzichte van de Wateringse formatie in stand moet houden.