Kerkweg 84
3214VE
ZUIDLAND
tel. 0181-451655

Een aantal weken terug won HBSS de topper tegen runner-up vv Zuidland maar helaas was de ploeg van Toon Wolters vandaag niet bij machte het de Slandse formatie lastig te maken. De omstandigheden waren gunstig maar nimmer waren de Schiedammers echt in de mogelijkheid om het de, voornamelijk in de eerste helft ,weifelende doelman van de tegenstander lastig te maken. Kleine speldenprikken werden over en weer uitgedeeld en slechts de thuisploeg wist in de counter te profiteren van een misstapje bij de Oranje-zwarten.

In de tweede helft hetzelfde beeld , een redelijk vermakelijke wedstrijd voor de neutrale toeschouwer , waarbij enkel de thuisploeg kon scoren en daarmee tot de allerlaatste minuut wachtte.

HBSS moet uithuilen en zich herpakken voor de komende wedstrijd , 23 april thuis tegen VDL waarin de kaarten echt geschud dienen te worden. Muzikale omlijsting die dag door Bob Offenberg dus alles gereed voor een mooie Waterweg derby, aanvang 14:30uur